Foreningen Morgendagens Heltinder åbnede i foråret sekretariat i Filmbyen i Århus. Til september følger København trop, når Susanne Wiederquist flytter sin virksomhed Wiederquist  til nye lokaler i Vesterbrogade 26. Her vil hun og et par øvrige medlemmer stå til rådighed for alle, der måtte være interesserede i foreningen. Sekretariatet er bemandet hver tirsdag mellem kl. 16 og 18 for personlige henvendelser. Alle andre hverdage kan man afhente materiale om foreningen og de kommende arrangementer fra kl. 9 og 16. Se mere på www.heltinder.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind