Syddansk Universitet står bag en ny undersøgelse, der viser, at medarbejdernes alder har større positiv effekt på nye virksomheders vækst end deres uddannelsesniveau. 4000 danske virksomheder har deltaget i undersøgelsen, og de virksomheder, der havde en høj vækst var kendetegnet ved en lav gennemsnitsalder i medarbejderstaben. Universitet vurderer, at det hænger sammen med at unge generelt er mere risikovillige og har mere gå-på-mod.Skal man bruge undersøgelsen som middel til at skabe vækst i sin virksomhed, skal det dog nævnes, at tallene også viste, at lederposterne bør besættes af folk med mindst fem års erfaring i branchen.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt