Om få dage, den 30. september uddeles Regeringens Iværksætterpris 2004 på 500.000 kr for første gang. Over 400 indstillede sig selv eller lod sig indstille som kandidater, og de otte regionale kandidater, der er gået til finalen, blev udpeget sidst i august.
Kriterierne for at vinde Regeringens Iværksætterpris er blandt andet, at iværksætteren »har vilje og potentiale til vækst«, »kan fremstå som rollemodel for andre« og »kan demonstrere positive regnskabsmæssige resultater (f.eks. udvikling i omsætning, resultat, soliditet, antal ansatte mv.)«. Initiativet til prisen er rosværdigt, og som iværksætter ønskede jeg selvfølgelig at indstille min virksomhed til prisen, men det var temmelig vanskeligt at udfylde indstillingen til prisen, fordi en række af felterne simpelthen var alt for langt fra min virkelighed.

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.