Drømmehuse for nye virksomheder

Erhvervshuset DreamHouse i Ålborg er blevet så stor en succes, at der er planer om at åbne et DreamHouse 2 og et DreamHouse 3. DreamHouse 2 er tiltænkt virksomheder med særlig interesse i eksport og DreamHouse 3 er for virksomheder med kunstneriske og kulturelle islæt.
DreamHouse åbnede i september 2003 og er et tilbud til mindre virksomheder, der ønsker at være en del af et større netværk. Som virksomhed kan man leje sig ind for mellem 2.500 og 3.000 kroner om måneden, og for den pris får man en kontorplads med fri netadgang, café, mødefaciliteter og sågar sundudsigt, hvis man vælger et af de dyre lejemål.
En af erhvervshusets tilfredse lejere er indehaveren af virksomheden dorthe-elsøe, der tilbyder erhvervspsykologiske konsulentydelser.
»Jeg har fået opgaver via netværket, som jeg ikke vil have fået, hvis jeg sad alene,« fortæller Dorthe Elsøe, der oplever, at den daglige kontakt med et stor antal virksomheder indenfor mange forskellige brancher er af stor værdi, når man starter som selvstændig.
»Det hele handler om netværk. Jeg har mit faste netværk, og ved at blive en del af DreamHouse, bliver jeg også en del af de andre virksomheders netværk. Men det er ikke kun de nystartede virksomheder, der har fordele. Jeg oplever, at de mere etablerede virksomheder, der er flyttet ind DreamHouse, har lige så stort udbytte af at være en del af et større netværk.«
Yderligere info: Ålborg Erhvervsråd, tlf. 98 16 65 55.

Del indlægget