Årets superheltinde

Anne Nicolaisen er en iværksætterkvinde af karat. Derfor har hun netop modtaget Foreningen Morgendagens Heltinders årlige Heltindepris. Den ærefulde titel blev ledsaget af disse ord:
»Anne opleves som en rigtig heltinde. Hun er 100 procent sig selv i enhver situation, positiv, tilstedeværende og aktiv. Hun er inspirerende og forstår at realisere ideerne. Hun har opmærksomhed på og omtanke for andres potentiale og er en ægte netværker. Hun er et lysende eksempel for alle igangsættere. Hun har en pragtfuld humor, en fantastisk udstråling og smittende karisma.«
31-årige Anne Nicolaisen er uddannet bachelor i Scientific & Natural History Illustration i England. Siden 1999 har hun haft sin egen virksomhed, Omedia ILLUSTRATION, der har specialiseret sig i at skabe detaljerede, naturtro tegninger af dyr udført i hånden med stor præcision og tålmodighed.
Blandt de øvrige nominerede til Heltindeprisen, der deltog i opløbet var så forskellige kvinder som forsangeren i Swan Lee Pernille Rosendahl, de to kvindelige ejere af Århus Charter Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala, redaktør Pernille Aalund, netværksspecialisten Margrete Bak samt journalisten og forfatteren Julie Lindegaard. 

Del indlægget