Regeringen mander sig op og giver YE to millioner

Regeringen har ydet et tilskud på to millioner kroner til fonden bag Young Enterprise, der organiserer iværksætterspil på handelsskoler rundt om i landet.
Det substantielle tilskud vil ifølge Young Enterprise frigive menneskelige ressourcer internt i organisationen, som skal bruges til at promovere initativet overfor flere skoler og dermed gerne få flere elever med i iværksætterspillet. Det er blandt andet folkeskoler og tekniske skoler, der nu skal forsøges inddraget, men Young Enterprise har også planer om at udvide aktiviteterne til at omfatte højere uddannelser. Siden etableringen i Danmark i 1993, hvor 25 elever deltog, er deltagerantallet i det såkaldte »Company Program« steget til 1.115 i indeværende skoleår, i øvrigt tæt på en fordobling siden sidste år. Young Enterprise findes p.t. i 35 lande.

Del indlægget