Nyt stilet kontorfællesskab på Islands Brygge

Et kontorfællesskab i høj kvalitet, hvor tingene bare fungerer, så der er ro til at tænke på forretningen.
Det er hvad Tor Larsson syntes der manglede i København efter at den danske afdeling af kontorfællesskabet United Spaces gik konkurs forrige år. Derfor har han netop – med sin halvsøster Dorte Aurig som partner – slået dørene op for 270 m2 Office Camp på Islands Brygge i København, hvor iværksættere og små virksomheder for kr. 2.900 om måneden kan få et stort skrivebord med stol og skab. Og adgang til alle de faciliteter, som en lille virksomhed har behov for, inklusiv mødelokale, arkivplads, køkken med adgang til kantine, samt selvfølgelig alt det elektroniske. Print og kopipapir er inklusiv i huslejen, og mødelokalet kan selvfølgelig bookes på nettet.
»Der findes mange forskellige behov for kontorplads og vi kan ikke dække dem alle. Vi går efter en målgruppe, der vil have kvalitet og lethed. Kontoret er repræsentativt og det ser seriøst ud,« siger Tor Larsson.
I forhold til det hedengangne United Spaces er ambitionerne hos Office Camp mere jordnære, fortæller Tor Larsson. Det kommer til udtryk i, at kontoret ikke ligger i spritnye Henning Larsen-bygninger ved havnefronten på Christianshavn, men på Islands Brygge, og så i størrelsen af lokaliteterne. Men ellers får man på mange måder mere for pengene hos Office Camp, end man fik for de kr. 5.000, som en arbejdsplads kostede hos United Spaces. Skrivebordene er enorme og der er godt med plads mellem dem. Og lejer man et par stykker, tilbyder Office Camp at sætte afskærmene sejl op i lokalet, så man som virksomhed kan få det lidt mere privat.
Kvaliteten af lokalerne fejler heller ikke noget. De er tip top istandsat og der er trægulv og hyggelige bjælker på tværs i lokalet. Et enkelt minus er, at der kun er et mødelokale, som der sikkert bliver rift om.

Netværk hvis du vil
Netværkstanken ligger også Tor Larsson på sinde, men der er ingen tvang:
»Jeg vil gerne lave et hus, der kan sælges som en enhed, så de enkelte virksomheder der bor her kan løfte nogle større opgaver uden at skulle ansætte folk, men ved at samarbejde. Men det er op til den enkelte virksomhed, om de har lyst til at deltage i netværket. Vi presser ikke noget ned over hovedet på dem,« siger Tor Larsson.
Planen er at åbne yderligere to Office Camps i København i løbet af året, den første inden sommer og den anden inden jul. Stederne for Office Camp 2 og 3 er ikke valgt endnu, selv om København K er står højt på ønskelisten.
»Det er vigtigt, at holde netværkene små, så det bliver ikke store steder,« siger Tor Larsson.
Han og søster har investeret omkring kr. 400.000 i realiseringen af Office Camp, og han garanterer, at der er kapital til at driver kontoret selv om pladserne ikke fyldes ud lige med det samme. Allerede nu er en god del af pladserne besat, så man skal formentlig ikke tøve alt for længe, hvis man vil sikre sig et af skrivebordene i de lyse lokaler.

Læs mere på www.officecamp.dk
 

Del indlægget