Nye engle i Vestjylland

Et nyt regionalt netværk for business angels i Vestjylland – mere præcist Ringkøbing og Viborg amt – forventer at være etableret inden sommerferien. Erhvervscentrene i de to amter har netop klarlagt, hvilken type projekter og virksomheder, netværket skal henvende sig til, og det ligger fast, at det primært vil blive sat fokus på virksomheder i opstarts- og udviklingsfasen.
Hvis man som privat investor er interesseret i netværket, kan man kontakte Dansk Business Angels Netværk (DBAN).
Husk også, at man som iværksætter har mulighed for at præsentere sin idé på DBANs markedsplads, der er et virtuelt mødested for investorer og iværksættere.
Desuden tilbyder DBAN løbende arrangementer, som ofte er gratis at deltage i, hvor man som iværksætter kan blive klogere på, hvordan man præsenterer sin idé, så investorerne får lyst til at hive den store pengepung frem.
Mere info: www.dban.dk

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk