Dansk Business Angel Netværk (DBAN) har netop etableret et nyt regionalt ejerskifte netværk i Midt- og Nordjylland, REBAN Midt/Nord. Netværket sætter fokus på virksomheder, der står overfor et generationsskifte og MBO’er (Management Buy Outs) indenfor produktion, service og handel. REBAN Midt/Nord er etableret som et partnerskab mellem tre banker, tre revisorer, tre advokater samt en gruppe på 15-20 Business Angels. Formålet er at hjælpe med:
•     Fremskafning af kapital
•     Rådgivning
•     Interim management (styrkelse af virksomhedens ledelse/ direktion i overgangsfasen)
•     Bestyrelsesarbejde

Et tilsvarende netværk for Sønderjylland og Fyn, REBAN Syd, blev etableret tidligere på året.
DBAN fungerer i et samarbejde med VækstFonden. Missionen er at skabe et netværk, som kan tilbyde de optimale rammer for formidling af kapital og kompetence fra Business Angels til entreprenører. Læs mere på www.dban.dk.