Nye engle i Midt- og Nordjylland

Dansk Business Angel Netværk (DBAN) har netop etableret et nyt regionalt ejerskifte netværk i Midt- og Nordjylland, REBAN Midt/Nord. Netværket sætter fokus på virksomheder, der står overfor et generationsskifte og MBO’er (Management Buy Outs) indenfor produktion, service og handel. REBAN Midt/Nord er etableret som et partnerskab mellem tre banker, tre revisorer, tre advokater samt en gruppe på 15-20 Business Angels. Formålet er at hjælpe med:
•     Fremskafning af kapital
•     Rådgivning
•     Interim management (styrkelse af virksomhedens ledelse/ direktion i overgangsfasen)
•     Bestyrelsesarbejde

Et tilsvarende netværk for Sønderjylland og Fyn, REBAN Syd, blev etableret tidligere på året.
DBAN fungerer i et samarbejde med VækstFonden. Missionen er at skabe et netværk, som kan tilbyde de optimale rammer for formidling af kapital og kompetence fra Business Angels til entreprenører. Læs mere på www.dban.dk.

Del indlægget