IC3 har ikke en pind med DSB’s intercitytog at gøre, men er navnet på en ny iværkcelle for ambitiøse iværksættere i Østjylland. Kriterierne for at blive optaget i cellen er, at man har egen virksomhed som levevej og har lagt en vækststrategi, der med tiden skal resultere i ansættelse af medarbejdere.Det er Dansk Iværksætter Forening, der har taget initiativ til cellen, og hvis man vil vide mere, kan man kontakte cellevært Morten Duch på duch@sermo.dk. På iværksætterforeningens hjemmeside www.d-i-f.dk findes henvisninger til iværkceller andre steder i landet.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind