I 2010 skal Danmark være med i toppen af den europæiske elite på innovations- og iværksætterområderne, lyder  regeringens målsætning. Hvis det mål skal opfyldes, kræver det et tæt samspil mellem erhvervslivet, statslige og regionale myndigheder samt forsknings-, videns- og uddannelsesinstitutioner. Derfor har Økonomi- og Erhvervsministeriet, Undervisningsministeriet, Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, FUHU, Finansrådet, Danfoss og Novozymes samt Huset Mandag Morgen taget initiativ til et samarbejde mellem de toneangivende aktører inden for innovation og iværksætteri i Danmark: •    Erhvervslivet – private virksomheder og interesseorganisationer •    Offentlige myndigheder •    Forsknings- og uddannelsesinstitutioner •    Andre relevante organisationer Det er blevet til Innovationsrådet, et netværksforum, der skal udvikle nye ideer og initiativer, og et nyskabende laboratorium for, hvordan offentlig-private samspil og partnerskaber kan løfte innovations- og iværksætterområdet i Danmark. Se mere på www.innovationsraadet.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind