Internationale investorer har netop skudt 170 millioner kroner i det skandinaviske ventureselskab Northzone Ventures. Pengene skal investeres i nordiske iværksættervirksomheder inden for IT og telekommunikation og selskabet ser i øjeblikket nærmere på en række danske projekter. Indtil videre er det kun den danske krypteringsvirksomhed Cryptico, der har haft glæde af selskabets midler. Northzone er et af de få ventureselskaber, der i øjeblikket viser interesse for at sætte penge i virksomheder, som befinder sig på iværksætterstadiet. Som regel drejer det sig om beløb på mellem syv og 25 mio. kr.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind