En klub fuld af muligheder

Invitation til
beslutningstagere og investorer

Bliv en del af Dansk Iværksætter Forenings Erhvervsklub, og sæt dit præg på fremtiden for dansk iværksætteri.

 

Events

To årlige events hvor iværksættere, erhvervslivet og danske politikere kan møde hinanden, lade sig inspirere samt drøfte fremtidens iværksætterpolitik i Danmark.

Fællesskab

Ved samtlige arrangementer vil Dansk Iværksætter Forenings medlemmer i det kulturelle og kulinariske virkefelt give prøver på de kreative og mangfoldige ressourcer, som iværksætteriet i Danmark netop er særligt stærke indenfor.

Mentornetværk

Unik adgang til at indgå i Dansk Iværksætter Forenings mentornetværk, som giver en helt særlig mulighed for at komme tæt på udviklingen i de deltagende iværksættervirksomheder.

i

IVÆRKSÆTTEREN

Modtag magasinet IVÆRKSÆTTEREN – Danmarks eneste uafhængige medieplatform for iværksætteri og startup-miljøet. Du modtager magasinet seks gange årligt, hvoraf ét af udgivelserne er en særudgave, vi dedikerer til Erhvervsklubbens interesseområder.

Iværksætter database

Adgang til en attraktiv database med danske iværksættervirksomheder, der kan involveres som inspirationskilder, cases, investeringsmuligheder, m.m.

IVÆRKSÆTTER UNDERSØGELSEN

Adgang til de komplette resultater af Dansk Iværksætter Forenings iværksætterundersøgelse, som vi gennemfører hvert år i august.

Hvorfor deltage i Iværksætterforeningens erhvervsklub?

Dansk Iværksætter Forening etablerer en ny erhvervsklub for dig, der vil have et unikt netværk i erhvervslivet. Erhvervsklubben forbinder erhvervslivet med både iværksættere og politikere, så hvad end du er investor, beslutningstager eller ansvarlig for strategi og forretningsudvikling, så er Erhvervsklubben noget for dig.

– Idéen bag det nye netværk er, at Dansk Iværksætter Forening gerne vil bidrage til en udvikling, der sikrer forbindelsen mellem iværksætterne, erhvervslivet og politikerne. Kontakten og kendskabet til hinanden i disse grupper skal styrkes, så forståelsen for hinandens vilkår og behov styrkes, siger Peter Kofler, formand i Dansk Iværksætter Forening.

Som medlem af Erhvervsklubben kan du blandt andet deltage i de to årlige netværk-events, hvor iværksættere, erhvervslivet og politikerne mødes og diskuterer fremtidens iværksætterpolitik i Danmark. Du får adgang til en attraktiv iværksætterdatabase, hvori du kan søge på danske iværksættervirksomheder, som kan bruges som inspiration, cases, investeringsmuligheder mm. Du får også adgang til den årlige iværksætterundersøgelse, som har til formål at tage pulsen på iværksætteriet i Danmark. Samtidig kan du indgå i et mentornetværk, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på udviklingen i forskellige spændende iværksættervirksomheder, og du modtager magasinet Iværksætteren seks gange årligt med posten samt får digital adgang til det via hjemmesiden.

Bliv en del af et stærkt fællesskab.

Meld dig ind i Erhvervsklubben for 4.990 kr. for et årligt medlemskab.

Skriv dig op til erhvervsklubben